Sport

FC BRAȘOV. Greu fără bani! Duminică, zi de meci…

  • fcbv_62.jpg
 

Situația actuală de la FC Brașov (club susținut de Primărie!) seamănă izbitor cu cea din sezonul trecut. S-au învârtit multe promisiuni, inclusiv buget de promovare în Liga 1, dar, la momentul actual, prin contul grupării „galben-negre” bate vântul, iar datoriile se tot adună.

Recent, mai mulți jucători împrumutați în sezonul trecut de FC Brașov au reclamat la CNSL faptul că nu și-au primit salariile din februarie încoace, demersul lor având câștig de cauză.

Apoi, antrenorii și jucătorii care au menținut echipa în Liga 2 după barajul cu Poli Timișoara așteaptă în continuare să primească tranșa a doua a salariilor restante. Li s-a spus că banii vor fi virați în această săptămână…

Altfel, din informațiile noastre, campania de transferuri a verii s-a încheiat la FC Braşov, antrenorul Dan Alexa trebuind să se bizuie pe jucătorii pe care-i are acum în lot.

Se știe, meciul FC Brașov – CSM Baia Mare, din cadrul etapei secunde a Ligii 2 la fotbal, se va disputa duminică, pe Stadionul „Tineretului”, începând cu ora 13.30.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare