Sport

FC BRAȘOV, „gaură neagră la bugetul local”! Ce ar trebui să facă, acum, primarul Coliban în opinia PSD?!…

  • fcbrasov_20.jpg
Subprefectul Lucian Pătrașcu, președintele organizației municipale PSD Brașov, a luat, de această dată, în vizor gruparea FC Brașov, care tocmai s-a salvat de la retrogradarea din Liga 2 – FC BRAȘOV continuă în Liga 2, după o nouă victorie cu Poli Timișoara!
 
„Sunt de acord ca Brașovul să aibă o echipă de fotbal reprezentativă și competitivă, să fie finanțată și de la bugetul local, dar primarul Allen Coliban trebuie să caute și să găsească investitori din mediul privat, astfel ca echipa să nu fie o povară pentru bugetul local”, a precizat Lucian Pătrașcu, liderul social-democrat continuând: „Una dintre găurile negre ale bugetului municipal este reprezentată de echipa de fotbal FC Brașov. Această echipă care se luptă (s-a încheiat sezonul – n.r.) pentru salvarea de la retrogradare din eșalonul secund, «papă» în fiecare sezon în jur de 1,5 – 2 milioane de euro, ceea ce înseamnă o adevărată pagubă la nivel local”.
 
 
Apropo, în condițiile socio-economice date, ce investitori din mediul privat ar dori să susțină gruparea FC Brașov?
 
Altfel, e de remarcat faptul că, alături de Coliban, PNL, partenerul de coaliție al PSD și la nivelul Consiliului Local, a militat, în vara anului trecut, pentru înființarea acestui „new” FC Brașov, care să fie susținut en-gros, cel puțin într-o primă fază, din banii Municipalității. Vă mai aduceţi aminte declaraţiile pro-„galben-negru” ale viceprimarului Sebastian Rusu şi ale consilierului liberal Sebastian Bădulescu?!…
 
Apoi, să nu uităm că în martie 2021 primarul Allen Coliban, cu USR, a vrut să desființeze echipa de fotbal seniori Corona Brașov, aflată atunci pe primul loc în Liga 3, care ulterior a promovat și s-a transformat în… FC Braşov, dar PNL şi PSD s-au opus prin vot în Consiliul Local.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare