Sport

FC Brașov – eșec în amicalul cu CFR Cluj

FC Brașov a disputat în această după-amiază un meci amical împotriva echipei CFR Cluj, ocupanta locului 3 în sezonul 2022-2023 al Superligii.

Pe Stadionul „Tineretului”, CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-1 (2-1), golul formației de Liga 2 fiind înscris de Lascu. Pentru gruparea din Gruia au punctat Jefte, Otele și Buș.

Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov, a început în formula: Micu – Burlacu, Fustar, Oltean – Sorsa, D. Spătaru, R. Lazăr, Izata, Dumbravă – Lascu, Blănaru. Pe parcurs s-au mai efectuat schimbări.

Antrenorul Andrea Mandorlini a trimis, la început, „11”-le: Scuffet – Boben, Ajeti, Burcă, Peteleu – Filip, Muhar, Cvek, Camora – Betancor, Otele. Ulterior, „vișiniii” au testat toți jucătorii apți avuți la dispoziție.

La confruntare au asistat circa 300 de spectatori. Printre aceștia au fost reperați Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, și antrenorul brașovean Laszlo Balint.

FC Brașov – eșec în amicalul cu CFR Cluj

După întâlnire, Dan Alexa, antrenorul formației brașovene, a declarat: „A fost un amical bun, util, contra unei echipe superioare din punct de vedere calitativ, valoric, tehnic, ca și pregătire. Am avut momente în care am suferit foarte mult, dar și momente în care ne-am ridicat la nivelul adversarilor, ceea ce mă bucură. Am arătat că avem calitate. Pentru perioada în care suntem, am accelerat puțin cu jocurile acestea puternice. Sunt meciuri în care trebuie să învățăm. Bine că nu s-a accidentat nimeni. Trebuie să transferăm câțiva jucători. Deja este târziu. Avem 13-14 jucători buni, dar mai avem nevoie de întăriri. Dan Spătaru are oferte concrete de la Liga 1, dar vom vedea ce va fi. Pentru Dan Spătaru, un sezon la FC Brașov, sau măcar 6 luni, ar fi un lucru extrem de benefic”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare