Sport

FC BRAȘOV. El e fotbalistul dorit de Ilie Stan…

 

Antrenorul principal Ilie Stan și-a fixat principala țintă de transfer la FC Brașov Steagu’ Renaște până la încheierea perioadei de mercato în România.

Este vorba de mijlocașul ofensiv Gheorghe Andronic (foto), în vârstă de 29 de ani, cu care a lucrat în sezonul trecut la Buzău. El are 10 meciuri disputate pentru prima reprezentativă a Republicii Moldova, având și un gol marcat. De asemenea, a evoluat pentru echipele naționale de juniori și tineret ale Republicii Moldova.

Gheorghe Andronic a fost lansat în fotbalul mare de Zimbru Chișinău, ajungând, la un moment dat, și la Dinamo Zagreb, de unde a fost împrumutat la alte formații din prima ligă a Croației.

Altfel, „Iliesta”, care și-a arogat rol de manager la FC Brașov, îi va testa în meciul amical de mâine cu Chindia Târgoviște și pe masivul atacant croat cu cetățenie franceză Milos Jovcic, și pe fundașul central croat Ivan Fustar, care este pe placul președintelui Ioan Mărginean, urmând ca apoi să dea un verdict în privința acestora. Partida de pe „Metrom” va avea două reprize a câte 60 de minute.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare