Sport

FC BRAȘOV. „Duș rece asumat” de Călin Moldovan!

  • moldovan_7.png
 
După amicalul cu FC Hermannstadt – FC, SR BRAȘOV și Kids Tâmpa, rezultate…., Călin Moldovan, antrenorul echipei FC Brașov, a declarat: „A fost un duş rece asumat. Ştiam că întâlnim o echipă foarte bună, de promovare în prima ligă. Jocul pe care l-au făcut sibienii a arătat că sunt îndreptățiți să aibă pretenții de Liga 1. Ne-am asumat prin echipele pe care le-am făcut în cele două reprize că va apărea o lipsă de omogenitate. Dar, sper că am învățat ceva din meciul acesta, eu personal am învățat, sper că şi jucătorii au înţeles ceva din lecția predată de Hermannstadt. Jucătorii mei trebuie să înțeleagă că fotbalul se joacă pe teren. Dacă reuşim să învățăm ceva din meciul acesta, poate fi o înfrângere pozitivă. Am avut o primă repriză foarte slabă, dar în partea a doua am jucat mai bine şi am reuşit să echilibrăm situația. Am avut o mentalitate greşită, am intrat prea relaxați în meci şi vom avea numai de pierdut, dacă vom aborda la fel viitoarele partide”.
 
FC Brașov va juca proximul meci duminica viitoare, de la ora 11.00, pe Stadionul „Tineretului” – BRAȘOV. Stadionul, eterna poveste! Ultima variantă…, cu Gloria Buzău. Partida contează pentru etapa a doua a play-out-ului Ligii 2. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare