Sport

FC BRAȘOV. Despre management…

  • orderchaos.png
 

La FC Brașov continuă, în ritm de dans, promisiunile cu achitarea ultimei tranșe a salariilor restante din sezonul trecut, asta în timp ce se înmulțesc memoriile „galben-negre” la FRF.

Gruparea de Liga 2, metamorfozată din Scotch-ul curlingului, n-are nici acum un buget clar stabilit pentru sezonul în curs, însă continuă să transfere din străinătate, rărindu-se, constant, numărul fotbaliștilor brașoveni din club.

Despre ultimul adus, atacantul belgian Yanis Mbombo Lokwa, bănuim că n-are un salariu mai mic decât Chică Roșă (4.500 de euro lunar, se aude). Sosirea acestuia i-a fost fatală tânărului Bogdan Roșu, trimis „la plimbare” săptămâna trecută (spre Olimpic Râșnov sau Odorheiu Secuiesc?).

Și cu ce-o fi mai valoros, de exemplu, atacantul bielorus Kiril Kirilenko, care a semnat cu FC Brașov, dar n-a apucat încă să joace vreun meci în Liga 2, decât Bogdan Roșu…

Aaa, și ca o comparație, la Unirea Dej (în prezent ocupanta locului 4 în eșalonul secund, cu 9 puncte), majoritatea jucătorilor câștigă câte 3.000 de lei (nu euro!) pe lună, iar cel mai mare salariu este de 9.000 de lei. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare