Sport

FC BRAȘOV. De la vorbă, la…

  • mitran_2.png

În conferința de presă în care s-a prezentat drept președinte la FC Brașov, acum o săptămână – FC BRAȘOV. TOATE NOUTĂȚILE!… Lot, organigramă (manager general – foto 2), buget, discuții cu reprezentanți ai SR, meciuri amicale, Marin Mitran (foto) a spus, printre altele, că „în câteva zile (! – n.r.) vom achita toate salariile restante”, că va discuta cu cei de la SR Brașov pentru o colaborare și că „lui Marian Ivan i se va propune funcția de manager general”.

Toate bune și frumoase numai că până în prezent vorbele acestuia nu au și acoperire faptică.

În plus, Marian Ivan a fost prezent astăzi la Ghimbav, la amicalul susținut de FC Brașov cu Farul Constanța – FC BRAȘOV, testare cu Farul Constanța! Rezultatul final… – și, din ce s-a constatat, nimeni din conducerea grupării „galben-negre” nu a catadicsit să-l abordeze (măcar) pentru o discuție. 

În schimb, Marian Ivan s-a întreținut cu Gică Hagi, cu care a fost coleg la reprezentativa României la World Cup ’94, și cu Zoltan Iasko, ambii conducători ai Farului Constanța.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare