Sport

FC Brașov – de la Codlea, la Slobozia

FC Brașov – de la Codlea, la Slobozia.

Echipa antrenată de Dan Alexa a susținut un amical la Codlea, cu CSM – grupare de Liga 4. „Galben-negrii” s-au impus cu 5-1 (2-1). Golurile oaspeților au fost marcate de Kirilenko, Izata, Florică și Chică Roșă – 2, asta după ce gazdele conduseseră cu 1-0.

FC Brașov – de la Codlea, la Slobozia

Pentru FC Brașov urmează partida de duminică de la Slobozia, care trebuie câștigată pentru ca „galben-negrii” să mai spere la un loc în play-off-ul Ligii 2 – Detalii, AICI.

„A fost un amical în care am urmărit să dăm minute jucătorilor ce nu au evoluat foarte mult. Mă bucur că nu s-au accidentat fotbaliști. A fost o parte din antrenamentul pentru meciul de la Slobozia. Important e că am avut ritm“, a declarat Dan Alexa, antrenorul de la FC Braşov, după test.

FC Braşov a jucat în formula: Ureche (Şt. Dobre min. 30, Mutu min. 60) – Sorsa (Burlacu min. 30, Mitrov min. 60), Marc (Fustar min. 45), Vasu (cpt.) (T. Oltean min. 45) – Pîrvulescu (Lascu min. 45), V. Constantin (Izata min. 30, Saim Tudor min. 60), Boboc (R. Lazăr min. 60), Kirileko (Dumbravă min. 60) – Florică (Spătaru min. 60), Angelov (Cociş min. 30), Lambrinoc (Chică-Roşă min. 45).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button