Sport

FC BRAȘOV. Dacă Suciu cere același SALARIU ca la Csikszereda…

  • suciu.jpg

Valentin Suciu este favorit să devină antrenor principal la FC Brașov, aseară având o primă rundă de discuții cu Sebastian Bădulescu, liberalul membru în Consiliul Director al grupării.

Astăzi vor avea loc noi negocieri între cele două părți. Din informațiile noastre, dacă Valentin Suciu va solicita același salariu pe care-l avea la Miercurea Ciuc (4.000 de euro pe lună) și nu va lăsa din pretenții, atunci șefii cu putere de decizie de la FC Brașov se vor (re)îndrepta către Călin Moldovan, pe care l-au „uitat” după ce a reușit să-i mențină pe „galben-negri” în Liga 2.

În altă ordine de idei, ce se va întâmpla dacă noul antrenor nu va accepta programul de pregătire întocmit deja, solicitând – cum ar fi normal – să-l facă el, pentru că va răspunde pentru rezultate?!…

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. TOATE NOUTĂȚILE!… Lot, organigramă (manager general – foto 2), buget, discuții cu reprezentanți ai SR, meciuri amicale


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button