Sport

FC BRAȘOV. Cum făcea Romeo Pașcu BANI NEGRI pentru plata primelor?!…

  • Romeo Pascu 6_205397.JPG
 

Romeo Pașcu, fostul șef al grupării FC Brașov, deplânge situația în care se află acum echipa, punctând într-un interviu savuros acordat pentru gsp.ro: „Se chinuie Primăria… Bugetul de la Primărie este atât de strict încât trebuie să duci bon pentru fiecare sticlă de apă minerală”. 

Conducător influent în perioada fostei „cooperative”, având și statut, după cum a dezvăluit, de „ofițer acoperit cu grad mare” în perioada ceaușistă, el a relatat fără frică: „Toate echipele din lumea aceasta folosesc, să mă ierte Dumnezeu, dar toate folosesc și bani de altă natură. Negri se numeau pe vremea mea… Până la Revoluție primele se dădeau din bani negri! Bani negri care erau oficiali, de fapt. Aici vindeam pe an câte două, trei milioane de pungi pe care le făceam la Iași, cu ajutorul lui Vasile Ianul (ex-președinte la Dinamo – n.r.). Numai eu vindeam pungi în județul Brașov. Apoi vindeam Kent și Marlboro. Aduceam un milion jumate de pachete Kent, un milion jumate Marlboro. Vindeam pachetul cu 5 lei. Ia faceți voi socoteala cum făceam 15 milioane de lei. Primele erau de 5.000 de lei acasă și 10.000 de lei în deplasare. Cel mai bun muncitor de la «Steagul Roșu» avea 4.700 de lei pe lună. Un jucător câștiga într-un ceas jumate 5.000!”.

Apoi, Romică Pașcu a subliniat că-și mai ducea formația în străinătate, „prin Egipt, Liban. Eu mergeam la Beirut ca acasă. Avem relații cu echipa poliției siriene. Veneau generalii aici, stăteau, beau, mâncau, aveau gagici, de toate. Chiar era Micul Paris. Veneai cu sute de grame de aur. De la Cairo veneau cu câte 25 de perechi de blugi, o cameră de luat vederi de 150.000 de lei, era cât două Dacii! Veneam cu player la 35.000 și un casetofon de 75.000 de lei”.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV, un gol de trei puncte! Rezultatele zilei din Liga 2…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare