Sport

FC BRAȘOV. Cu Sebastian Bădulescu „la butoane”…

  • badulescu.png

Din informațiile noastre, primarul Allen Coliban a semnat, în sfârșit, actele necesare pentru virarea în conturile FC Brașov a sumei de 800.000 de euro, tranșa a doua din bugetul stabilit la începutul sezonului de către Consiliul Local, de 1,5 milioane de euro.

Din acești bani urmează să se achite salariile restante ale jucătorilor, staff-ului tehnic și celui administrativ (unul stufos), precum și alte datorii, să se închidă, astfel, litigiile aflate pe rol la FRF, cel mai „scump” fiind cel cu Ilie Stan, fostul antrenor solicitând – se știe – achitarea pe întreg sezonul a salariului său, de 5.000 de euro pe lună, așa cum a convenit cu primarul Allen Coliban.

Returul barajului cu Poli Timișoara, sâmbătă, de la ora 12.30, pe Stadionul „Tineretului”, este ultimul meci în care Ioan Mărginean va fi pe funcția de președinte la FC Brașov. „One man show”, cel ce va coordona totul în perioada imediat următoare la grupare – până la alegerea unui nou președinte, va fi Sebastian Bădulescu (foto), consilier local, desemnat de PNL în Comitetul Director al FC Brașov. Acesta i-ar fi propus, deja, lui Gabi Tamaș să (re)vină la Brașov, veteranul fundaș central având oferte și de la Hapoel Haifa și Rapid București, așa cum am mai relatat.

Pe surse am aflat că, în cazul în care nu se ajunge la un acord cu un nume mare de antrenor, care să „gireze” dorita promovare în Liga 1 la finele stagiunii viitoare, i se va prelungi angajamentul lui Călin Moldovan. 

Probleme ar fi cu lotul de jucători, doar 2-3 „galben-negri” având contracte în vigoare și pentru sezonul viitor.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Va fi numit președinte Marian Ivan?! Va ceda primarul Coliban?!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare