Sport

FC BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Dacă FRF nu va da un verdict final miercuri, e posibil să nu mai continuăm activitatea”

 

Antrenorul „stegarilor”, Cornel Țălnar, a declarat astăzi că, în condițiile în care FRF nu va da un verdict final miercuri în cazul Chipciu și nu vor veni banii de la FCSB, este posibil ca FC Brașov să nu mai continue activitatea.

„Aveam garanția că vom promova, datorită evoluțiilor băieților, a atmosferei și a stabilității financiare. A apărut această situație și e foarte greu. Băieții au probleme, pentru că nu sunt plătiți, iar criza se adâncește. La Târgoviște știam că va fi o catastrofă. I-am simțit pe jucători că nu vor să intre, erau cu banderole albe pe mână. Numai la fotbal nu se gândeau. Și pentru ei a fost Paște și nu aveau un ban să pună mâncare pe masă. Nu mai înțeleg forurile federale, comisiile. Ce vor să facă? Care a fost scopul lor cu noi? Au vrut să ne termine, să nu mai putem participa la competiție? Știu că depindeam de acești bani și nu se dă un verdict, care este clar și simplu. Noi nu am cerut vreun avantaj. Îmi e frică de faptul că se va continua în acest mod. Dacă Doamne ferește nici miercuri nu se va da o decizie, care nu poate fi decât una favorabilă nouă, e posibil să nu mai continuăm activitatea. Am discutat și cu administratorul special Vasile Dochița, care a băgat aproape 100.000 de lei în ultimul timp. A spus că nici el nu mai poate. Nu mai sunt bani în fotbal. Ar trebui ca AFAN să dea o lege prin care la maximum o lună de neplată a salariilor către jucători și antrenori, echipa să fie depunctată. Nu se poate merge la infinit cu minciuni. Suntem oameni, avem familii și avem nevoie de bani pentru a trăi. La noi, salariile sunt rezonabile, iar primele sunt foarte mici. Îi rog pe cei de la FRF să înțeleagă că suntem la limita existenței. Sper că miercuri se va da decizia finală”, a declarat Țălnar. 

Miercuri, de la ora 17.00, în etapa a 31-a a Ligii 2, FC Brașov va juca la Suceava, cu Foresta. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare