Sport

FC BRAȘOV. Chestii dubioase…

  • fcbv_60.jpg

Din informațiile deținute, antrenorul principal Dan Alexa și secunzii săi n-au semnat, până în prezent, contractele, ceea ce alimentează speculațiile că ar fi „niște” probleme cu banii la FC Brașov.

Mai ales dacă ținem cont și de faptul că jucătorii și antrenorii care au salvat-o pe FC Brașov de la retrogradarea din Liga 2 nu și-au primit nici acum salariile restante din luna februarie încoace, în ciuda promisiunilor, de pe-o zi pe alta, date de noul președinte Marin Mitran.

Iar bugetul pentru stagiunea precedentă, suportat de Municipalitate, a fost de 1,5 milioane de euro. Cel pentru sezonul 2022-2023 (1,4 milioane de euro doar pentru prima echipă, potrivit lui Mitran) există doar la nivel declarativ. Mai întâi, la nivelul Consiliului Local, ar trebui efectuată o rectificare bugetară…

Apoi, multora dintre fotbaliștii „galben-negri” care au evoluat în amicalul cu Farul – FC BRAȘOV, testare cu Farul Constanța! Rezultatul final… le-au expirat contractele cu FC Brașov în data de 30 iunie, iar staff-ul administrativ n-a purtat nici măcar o discuție cu aceștia privind o eventuală prelungire. Dubios!

Oricum, atunci când a sosit la Brașov, Marin Mitran deborda de optimism, bătându-se cu pumnii în piept că va aduce tot felul de jucători valoroși și că va face el echipă.

Scenariul pus în practică, neprofesionist, în sezonul trecut pare să se repete la indigo.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. De la vorbă, la…

Foto: Facebook FC Brașov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare