Sport

FC BRAȘOV. Ce urmează după intrarea în faliment?!…

 

FC Brașov a intrat de ieri oficial în procedură de faliment, după decizia Tribunalului Brașov. Despre pașii care vor urma, ne-a oferit câteva explicații Alexandru Gheorghe, fost administrator judiciar al clubului de la poalele Tâmpei.

„În primul rând se va da o notificare și toți creditorii vor face cereri pentru ca creanțele să fie înscrise în tabelul suplimentar. Apoi, se vor putea depune contestații. După aceea, se va face tabelul definitiv. Apoi, trebuie să înceapă valorificarea bunurilor. Se va face o evaluare, după care acestea vor fi scoase la vânzare. În acest moment, Baza ICIM este un bun activ al SC FC Brașov SA. Va fi și ea evaluată, dar se va ține cont de faptul că este construită pe un teren care aparține altcuiva, respectiv Primăria. În fine, în mod normal se va face o evaluare și în ceea ce privește brandul FC Brașov, înainte ca acesta să poată fi cumpărat de cine dorește să devină continuatuatorul grupării”, a explicat Alexandru Gheorghe.

În ceea ce privește echipa FC Brașov, aceasta va dispărea definitiv, urmând să fie dezafiliată și de Federația Română de Fotbal.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare