Sport

FC BRAȘOV. Ce decizie se va lua cu Stadionul „Tineretului”?!…

 

Astăzi, la Brașov, este așteptată o comisie de la Federația Română de Fotbal (FRF) pentru a inspecta Stadionul „Tineretului” în vederea omologării arenei la nivelul Ligii 2.

Conducerea FC Brașov crede că arena va fi omologată, cu unele notificări ale federalilor, varianta de rezervă trecută de oficialii „galben-negri” fiind stadionul din Ghimbav.

Altfel, cei de la FC Brașov au primit 3 încăperi la Complexul „Metrom”, acolo unde va funcționa sediul clubului, însă, deocamdată, acestea nu sunt mobilate. 

În privința echipamentului, lotul FC Brașov va avea trei rânduri, unul galben-negru, altul negru complet și ultimul roșu-bleumarin. Primele două sunt așteptate să sosească vineri, pentru ca elevii lui Ilie Stan să poată evolua duminică, de la ora 12.00, contra celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, în prima etapă din Liga 2, în galben-negru. Intrarea este liberă.

Despre eventuale transferuri (2-3, de top), nimic nou, doar că atacantul Adrian Șter, fost la FC Hermannstadt, se află în probe. Președintele Ioan Mărginean a punctat că antrenorul Ilie Stan are mână liberă în a achiziționa ce-și dorește.

Foto: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare