Sport

FC BRAȘOV. Ce buget ar fi cerut Dani Coman pentru promovarea în Liga 1?!…

  • coman_6.jpg

Am informat, în premieră, faptul că Dani Coman, actualul președinte de la FC Hermannstadt, s-ar fi aflat în discuții cu mai mari ai Primăriei orașului de la poalele Tâmpei, fiind ofertat să devină, din vară, conducător la FC Brașov, în locul lui Ioan Mărginean, căruia îi expiră contractul la finele actualului sezon – FC BRAȘOV. Se prefigurează SCHIMBĂRI MAJORE! Noul președinte (foto 2)?!…

Conform unor surse politice, Dani Coman ar fi condiționat numirea sa ca președinte la FC Brașov, cu obiectivul declarat al promovării în Liga 1 la finele stagiunii viitoare, de asigurarea unui buget în valoare de 2,5 milioane de euro.

Negocierile ar fi rămas în… aer.

Se știe, Municipalitatea i-a dstribuit în acest sezon grupării FC Brașov un buget de 1,5 milioane de euro, iar echipa „galben-neagră” a ajuns să joace într-un baraj de supraviețuire în eșalonul secund cu Poli Timișoara, majoritatea banilor fiind cheltuiți în mod neprofesionist – de aceea s-ar fi solicitat și un audit la club. 

Și în cazul pierderii barajului, FC Brașov are șanse însemnate să continue în Liga 2, întrucât Gaz Metan Mediaș, în special, și Academica Clinceni, retrogradate din prima divizie, sunt în buza falimentului.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare