Sport

FC BRAȘOV. Ce alege Rednic?!… Tandem cu Prodanca?!…

  • rednicprodanca.png

Așa cum am anunțat, primarul Allen Coliban îl dorește insistent pe Mircea Rednic ca președinte-antrenor la FC Brașov – FC BRAȘOV. Vine Mircea Rednic?! AIURITOR… UPDATE. Bădulescu a dat-o la întors!, asta pentru a încerca să mai facă oareșce economii la bugetul local, după ce alegerea sa, „clujeană” (Ioan Mărginean), de anul trecut, s-a dus pe Apa Sâmbetei… Se știe, Municipalitatea a alocat 1,5 milioane de euro la FC Brașov pentru sezonul recent încheiat, iar clubul are datorii însemnate!

De-asta, edilul i-ar fi blocat – pentru moment – planurile consilierul local PNL Sebastian Bădulescu – FC BRAȘOV. Președintele Mitran, rol în… „Misiune Imposibilă”!.

Diplomat, „Puriul” și-a exprimat deschiderea de a veni (și) ca investitor la FC Brașov, însă urmează să aleagă cea mai bună ofertă în ceea ce-l privește. Este dorit ca antrenor în Arabia Saudită, dar și FC Dinamo îl vrea, administratorul „câinilor”, Răzvan Zăvăleanu, spunând că sosirea sa ar aduce, „la pachet”, și bani însemnați la gruparea aflată în insolvență.

Mircea Rednic a fost azi la meciul susținut de Corvinul Hunedoara cu FC Baia Mare, 2-1, în turul barajului pentru promovarea în Liga 2, urmărind partida alături de impresarul Anamaria Prodan. Probabil, s-a pus la punct o colaborare privind jucătorii ce vor ajunge la proxima formație a „Strâmbului”, care are, în acest sens, și varianta fiicei sale, Luana, de asemenea agent de fotbaliști.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare