Sport

FC Brașov. Ce a declarat Mitran la despărțire

FC Brașov a anunțat, oficial, astăzi, că Marian Mitran și-a încheiat contractul de președinte al grupării, ceea ce noi am relatat de o bună bucată de vreme.

Pentru site-ul oficial al clubului, Mitran a menționat: „A fost un sezon foarte greu, însă am trecut cu bine peste toate greutățile şi am ajuns cu bine la final. Le mulţumesc tuturor colaboratorilor şi sponsorilor care ne-au ajutat să ajungem cu bine la final de sezon. Le mulţumesc colegilor, jucătorilor, antrenorilor şi staff-ului administrativ că m-au înțeles şi cu care am colaborat foarte bine. Împreună am dus la capăt un sezon foarte greu, însă foarte frumos. Le urez multă baftă pe mai departe tuturor celor care rămân FC Braşov. Le doresc să îşi îndeplinească toate obiectivele propuse şi să ne vedem cu bine!”.

Din ultima parte a declarației se înțelege clar că Marian Mitran nu va mai continua la FC Brașov, fiindu-i risipită și ultima speranță.

De văzut dacă alegerea primarului Allen Coliban pentru postul de președinte la FC Brașov este actualul secretar general, Cristian Mățău…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare