Sport

FC BRAȘOV. Când va rupe Coliban pisica?!…

 
După încă o înfrângere – FC BRAȘOV, renaștere cu… forcepsul! Golul lui Chipirliu i-a adus victoria Stelei! Ce a declarat Ilie Stan?!, „galben-negrii” susținuți de Municipalitate cu fonduri „grase” agonizează prin Liga 2, fiind pe locul 13, cu 9 puncte din 7 etape.
 
În ședința Consiliului Local din 29 septembrie se va vota dacă FC Brașov Steagu’ Renaște va primi încă 2,5 milioane de lei (după milionul dat în vară) pentru „buna” desfășurare a activității – FC BRAȘOV. Câți bani va mai da Primăria?!… Prin comparație, o altă echipă codașă din Liga 2, Dacia Unirea Brăila (locul 19, 2 puncte), se chinuie să supraviețuiască. „Nici nu vreau să vă spun bugetul pe care îl avem, e foarte mic, undeva pe la 180.000 – 200.000 de euro”, a declarat Florentin Petre, antrenorul brăilenilor. 
 
Pentru ce au nevoie cei de la FC Brașov de acești bani?! Un răspuns l-a oferit jurnalistul Marian Olaianos, de la TVR, pe contul său de Facebook: „În urmă cu ceva vreme, un jucător croat, pe numele lui Ivan Fustar, a primit o ofertă din România. Baiatul s-a uitat puțin pe net, nu a înțeles mare lucru despre cine, ce și cum, dar a văzut că orașul din care vine oferta e foarte frumos. I s-a spus că președintele clubului îl vrea foarte mult, așa că a acceptat să vină în țara noastră. A ajuns la Brașov, a semnat imediat contractul și s-a instalat în apartamentul pus la dispoziție de club. Toate bune și frumoase, nu? Doar că, după vreo 3 antrenamente, antrenorul echipei îl trage deoparte și îi zice băiatului că nu intră în vederile sale și că a fost adus peste capul lui la echipă. Fustar, plătit la zi, se antrenează prin parcuri și pe unde apucă. Oameni din conducerea clubului i-au spus sa aibe nițică răbdare, pentru că, foarte curând, antrenorul o să fie schimbat. Acum înțelegeti de ce e nevoie de suplimentarea bugetului la clubul celui mai mare suporter al SR-ului?”.
 
Pe aceeași temă, atacantul marocano-olandez Zakaria El-Azzouzi a fost adus la FC Brașov de președintele Ioan Mărginean, însă este folosit de antrenorul Ilie Stan foarte puțin. El a intrat abia în minutul 83 al partidei cu CSA Steaua, deși se observa, clar, încă de la început, că FC Brașov n-are forță ofensivă, iar vârful titular, agreat de „Iliesta”, înoată pe teren.
 
Este de așteptat ca primarul Allen Coliban, care s-a fofilat până acum în stilul caracteristic, să aibă curajul necesar și să ia grabnic o decizie, pe care, în numele tranparenței clamate obsedant în campania electorală, s-o prezinte și presei.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare