Sport

FC BRAŞOV. Călin Moldovan, optimist. „Sistemul ne avantajează”

 

Jucătorii de la FC Braşov se vor reuni luni şi vor relua pregătirile pentru partea a doua a sezonului Ligii 2, una care se anunţă infernală pentru gruparea antrenată de Călin Moldovan.

Deşi este conştient că misiunea nu va fi una uşoară, tehnicianul este optimist şi spune că obiectivul este clar, evitarea retrogradării.

„Ne vom reuni pe 10 ianuarie, iar în prima săptămână vom sta la Braşov. Apoi, vom avea un cantonament de 10 zile la Tg. Secuiesc, în care vom juca şi două amicale, cu Zărneşti şi cu Tg. Secuiesc. Cantonamentul din Antalya este doar la nivel de speculaţii. Nu ştiu dacă vom merge. Să vedem dacă sunt posibilităţi să facem un astfel de stagiu, este şi situaţia pandemică, vom vedea. Lotul va suferi modificări. Au plecat deja unii jucători (FC BRAȘOV. 6 plecați!) şi e clar că avem nevoie de întăriri, de fotbalişti care să ne ajute. Aştept să revină la Braşov preşedintele Ioan Mărginean şi vom discuta. Cred că vor veni 3-4 jucători. Este clar că situaţia noastră este una complicată. Totuşi, eu cred în continuare că putem evita retrogradarea, chiar dacă acum distanţa este destul de mare. Şi sistemul ne avantajează, pentru că am mai avea o şansă în baraj. Vom face tot ce ţine de noi pentru a rămâne în Liga 2”, a declarat Călin Moldovan.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare