Sport

FC Braşov. Bogdan Petric: „Nici în cele mai negre vise nu mă gândeam că acesta va fi deznodământul. Vreau să văd din nou Brașovul în Liga 1”

FC Braşov. Bogdan Petric, care a fost manager general la FC Braşov, şi-a anunţat şi el demisia după ce clubul nu a primit licenţa pentru Liga 2. Pentru MyTEX, Petric a vorbit despre perioada petrecută la FC Braşov, dar şi despre ce ar trebui făcut pentru ca oraşul să revină în elita fotbalului românesc.

„Plec cu dezamăgire și durere în suflet pentru că în fiecare zi petrecută aici am pus vrut să schimb lucrurile în bine. Poate par cuvinte goale, însă cei care m-au cunoscut cu adevărat în această perioadă știu că sunt 100% adevărate. Știam că vin la Brașov într-un moment extrem de dificil, însă nici în cele mai negre vise nu mă gândeam că acesta va fi deznodământul. Am vrut să îmi înaintez demisia încă de la sfârșitul lunii mai, însă am fost convins să nu o fac, iar după câteva săptămâni a venit decizia referitoare la licență. În acel moment am considerat că trebuie rămân și, chiar dacă Licențierea nu a fost între atribuțiile mele și nici nu aveam drept de semnătură, am decis să nu plec, având în vedere momentele grele. Nu caut să mă disculp și nici să arăt pe cineva cu degetul, pentru că nu îmi stă în caracter. Toţi cei care am fost în club suntem vinovaţi, mai mult sau mai puţin. Am sperat până în ultima secundă ca demisia mea să vină după răspunsul pozitiv de la TAS, însă din păcate, nu s-a întâmplat asta. Plec însă cu capul sus, pentru că în toate aceste luni am semnalat la nivel intern, superiorilor mei, ori de câte ori a fost cazul, lucrurile ce nu funcționau. Mă bucur că, alături de colegi, am adus FC Brașov în centrul comunității locale prin acțiunile desfășurare în scoli și licee, prin acțiunile caritabile și vizitele la persoane aflate în grupuri vulnerabile. A fost primul turneu de copii și juniori organizat de FC Brașov în ultimul timp, turneu ce a comemorat numele uriaș al marelui stegar Nicolae Pescaru. Toate acestea au reprezentat o mare parte din sarcinile pentru care am fost adus la FC Brașov și chiar dacă acum poate pentru unii totul s-a șters cu buretele, consider că ele au reprezentat un plus. Îmi doresc din tot sufletul să văd în viitor din nou Brașovul în Liga 1. Este unul dintre cele mai frumoase orașe din România, are o mulțime de copii talentați, oamenii de aici sunt extraordinari și merită din plin acest lucru. Asta se va întâmpla doar în momentul în care toți cei implicați se vor pune la aceeași masă, vor avea același obiectiv și vor construi în jurul oamenilor de afaceri, care iubesc acest club, a oamenilor competenți și a fostelor glorii”, a declarat Bogdan Petric pentru MyTEX.

Oare de ce nu s-a făcut tot ce spune fostul mamager general până acum? Poate răspunde primarul Allen Coliban.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare