Sport

FC Brașov – „atac” la Steaua

FC Brașov – „atac” la Steaua

Echipa antrenată de Dan Alexa are parte de un meci important pe noua arenă din Ghencea. FC Brașov va întâlni CSA Steaua în deplasare. Partida va avea loc duminică, de la ora 19.00, și va conta pentru etapa a 15-a din Liga 2 la fotbal.

„Jucăm împotriva liderului. E un lider detașat, o echipă pragmatică, o echipă care pierde foarte greu. Rivalii au omogenitate, au jucători de valoare, mai ales în zonele din față, în atac. Au și benzi rapide. Este un meci dificil pentru noi, trebuie să obținem maxim. Ca să mai sperăm la play-off, trebuie să ne întoarcem cu punct sau puncte. Am așteptări de la jucători, să joace dezinvolt, să păstreze forma bună din ultimele partide. Atunci când suntem motivați și determinați, putem pune probleme indiferent de numele adversarului. Sunt pentru prima dată pe noul stadion din Ghencea. Nu cred că vor fi probleme prin suspendarea mea. Am jucători de mare experiență, care înțeleg foarte bine indicațiile mele, chiar dacă nu sunt la marginea terenului. În plus, am mare încredere în staff-ul meu. Sunt convins că putem obține un rezultat pozitiv. Deși nu are voie să promoveze, Steaua este foarte bine motivată de Daniel Oprița. E un antrenor care vrea totul de la jucătorii lui”, a declarat Dan Alexa, antrenorul celor de la FC Brașov.

„Galben-negrii” nu se pot baza pe serviciile mijlocașului Rareș Lazăr, suspendat. Sorsa și Kirilenko sunt incerți, din cauza unor probleme de ordin medical.

CSA Steaua este lider în Liga 2, cu 32 de puncte. FC Brașov ocupă a 10-a poziție, având 20 de puncte. Pe fotbaliștii noștri îi despart 5 puncte până la locurile de play-off.

Altfel, în ultima rundă din acest an, FC Brașov se va confrunta cu Dinamo, pe Stadionul „Tineretului”. Disputa va avea loc sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 13.15.

FC Brașov – „atac” la Steaua


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Se știe, FC Brașov joacă mâine seară în deplasare cu formația MApN-ului – DETALII, AICI […]

Back to top button