Sport

FC BRAȘOV. ARESTARE! „Pată” din trecutul atacantului El-Azzouzi…

 

Din informațiile noastre, atacantul marocano-olandez Zakaria El-Azzouzi, fost ultima dată la FC Volendam, în eșalonul secund olandez, va juca la FC Brașov în acest sezon. El a bătut palma cu Ioan Mărginean, președintele clubului.

În schimb, Gheorghe Andronic, mijlocașul din Republica Moldova dorit insistent de antrenorul Ilie Stan, nu va sosi la FC Brașov.

Zakaria El-Azzouzi, născut în Olanda din părinți marocani, a început fotbalul la juniorii lui Ajax Amsterdam. El are și trei selecții în reprezentativa U17 a Marocului, în 2013.

Potrivit paginii de wikipedia a jucătorului, pe 12 martie 2015, „El-Azzouzi a fost arestat împreună cu doi colegi de echipă, pentru agresarea unei polițiste în civil. Ofițerul a suferit răni la umăr și diverse vânătăi. Ulterior, ea a depus acuzații împotriva celor trei jucători. O zi mai târziu, Ajax a anunțat într-un mesaj oficial că i-a suspendat pe jucători. Mai târziu, în acea săptămână, El-Azzouzi a rămas singurul suspect în caz. Cu toate acestea, i s-a permis să apară din nou pentru echipa de tineret a lui Ajax după ce a executat o lună de suspendare”.

Altfel, jucătorii de la „new” FC Brașov și-au luat salariile pe luna iulie, urmând ca până la finele săptămânii să le primească și pe cele pentru august. 

„Galben-negrii” vor juca sâmbătă, la Avrig, cu cei din Șelimbăr și vor să obțină victoria. Apoi, au de gând să cucerească 3 puncte și din proxima dispută, cu Dunărea Călărași, de pe teren propriu. 6 puncte din cele două meciuri este obiectivul lui Ilie Stan.

CITEȘTE ȘI: FC BRAȘOV. Pe cine ar vrea primarul Coliban să pună președinte?!… (Foto 2)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare