Sport

FC BRAȘOV. Are ochi Dan Alexa și pentru tinerii jucători din județ?!…

  • danalexa_2.jpg

Antrenorul Dan Alexa privește și spre viitorul lui FC Brașov. În acest sens, el i-a adus la gruparea „galben-neagră” pe fiul lui Bogdan Lobonț și pe cel al lui Alexandru Crivac (ex-FC Argeș), considerându-i talentați și cu mare potențial de progres.

Mulți iubitori de fotbal de la poalele Tâmpei sunt, însă, intrigați că actuala conducere tehnică a grupării „galben-negre” nu-și îndreaptă atenția și spre tinerii jucători brașoveni, care de ceva vreme sunt nevoiți să… migreze (Daniel Paraschiv, de exemplu, a înscris pentru FC Hermannstadt primul gol din stagiunea 2022-2023 a Superligii). 

Conducerea FC Brașov a dat, însă, asigurări că Dan Alexa urmărește zilnic la lucru speranțe ale fotbalului brașovean și nu are partipriuri. De văzut…

Astfel, din informațiile noastre, „Chirurgul” a decis să-l transfere pe Dan Spătaru, jucătorul din Republica Moldova care aparține de Kids Tâmpa.

La FC Brașov mai este așteptat să sosească un tânăr portar din Republica Moldova, internațional, pentru a crește concurența pe post.

În altă ordine de idei, astăzi, de la ora 18.00, la Tărlungeni, FC Brașov va susține un amical cu Oțelul Galați, nou-promovata în eșalonul secund antrenată de Dorinel Munteanu, iar mâine, la sediul FRF, va avea loc țintarul pentru noul sezon al Ligii 2.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare