Sport

FC BRAŞOV. Andrei Şanta vrea puncte din meciul cu Hermannstadt. „Nu se mai poate…”

 

FC Braşov va avea sâmbătă un nou meci greu, urmând să se dueleze, de la ora 13.00, cu Hermannstadt, grupare care ocupă poziţia a patra a clasamentului şi care se luptă pentru promovare. În schimb, creaţia lui Allen Coliban se zbate în mediocritate. Cu doar 9 puncte acumulate în 11 meciuri, echipa braşoveană este pe locul 16, în spate fiind doar grupări cu mari probleme financiare precum Unirea Constanţa sau Dunărea Călăraşi, care probabil vor ajunge la desfiinţare, sau Astra Giurgiu, care a avut o o penalizare de 14 puncte dictată de FRF.

„În jocul de la Chiajna s-a văzut o creştere evidentă, dar am făcut erori copilăreşti. Sub nici o formă nu putem da vina pe arbitraj pentru eşecul de la Chiajna. Trebuie să nu mai repetăm greşelile uriaşe pe care le-am făcut. Am luat goluri de curtea şcolii, pe greşeli individuale de copii şi juniori. Este inadmisibil la acest nivel. Păcat pentru ei. Au muncit bine şi săptămâna aceasta, sper ca sâmbătă să iasă bine, pentru că nu se mai poate fără puncte.
Am lucrat foarte mult ofensiv şi defensiv şi sper ca acest lucru să se vadă. Fotbaliştii erau supărați după meciul de la Chiajna, ceea ce e bine pentru că se vede că îşi doresc enorm să obțină o victorie. Cu Hermannstadt ne-am întâlnit şi într-un meci amical. Sunt acolo doi foşti elevi de-ai mei. Am o relație deosebită cu ei. Pe Dani Coman nu l-am văzut niciodată antrenor, e priceput în administrație, la birou e locul lui. Măldărăşanu este un antrenor foarte bun, are o echipă competitivă, cu vreo 12 jucători de Liga 1.
Aştept meciul. Nu este un avantaj pentru noi că ei au evoluat 120 de minute în Cupa României pentru că au fost folosiți fotbalişti care nu au avut minute, probabil nu i-a interesat competiția.
Meciul de sâmbătă o să fie pe viaţă şi pe moarte pentru că ei vor să rămână acolo sus, iar noi trebuie să ieşim obligatoriu din pasa aceasta proastă şi să adunăm puncte”, a menţionat antrenorul Andrei Şanta.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button