Sport

FC Brașov – amicale în Alba / Rezultate

FC Brașov – amicale în Alba.

Aflată într-un mini-stagiu de pregătire la Alba Iulia, echipa antrenată de Dan Alexa a programat pentru astăzi două meciuri test.

În primul, FC Brașov s-a impus în fața celor de la CSU Alba Iulia cu scorul de 2-0. Golurile au fost marcate de Dan Spătaru și Blănaru (foto), din penalty. Primul „11” al brașovenilor: Ureche – Sorsa, Fustar, Oltean – Lascu, C. Lazăr, Izata, D. Spătaru, Dumbravă – Lambrinoc, Blănaru.

FC Brașov – amicale în Alba. După-amiază, o altă formație a „galben-negrilor” s-a confruntat cu Viitorul Sântimbru. Aceasta a avut componența: Mutu – Burlacu, Marc, Pârvulescu, Boboc, Kirilenko, V. Constantin, Saim Tudor, Vasu, Mitrov, Cociș. „Galben-negrii” s-au impus cu scorul de 6-0. Au înscris: Mitrov, Tudor 2, Kirilenko, Pârvulescu 2.

Reamintim, sâmbătă, FC Brașov va susține ultimul amical înainte de reluarea Ligii 2, cu FC Dinamo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Ștefan Blănaru a fost folosit titular de Dan Alexa în amicalul susținut de FC Brașov cu CSU Alba Iulia. Atacantul a înscris un gol pentru echipa „galben-neagră”. Detalii, AICI. […]

Back to top button