Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Trebuie să câștigăm cele două meciuri pe care le mai avem în acest an”

 

Mâine, de la ora 11.00, FC Brașov va avea parte de un nou adversar modest în Seria a 2-a a Ligi 2 la fotbal, FC Bihor, o grupare care a adunat doar 13 puncte până acum și care se va lupta în play-out pentru evitarea retrogradării. Deși nu vor mai avea în față niște puști, cum s-a întâmplat în meciul cu Metalul Reșița, „stegarii” sunt favoriți în confruntarea de sâmbătă și nu ar trebui să aibă mari probleme cu o grupare care a pierdut ultimele cinci dispute din campionat.

„Am avut două zile pentru a pregăti această dispută. Trebuie să fim concentrați, întrucât este un joc extrem de important pentru noi. Ne dorim cele trei puncte și cred că suntem pregătiți și capabili să le obținem. Totuși, nu uităm că în tur am fost egalați de FC Bihor pe final, dintr-o lovitură liberă, și am pierdut două puncte importante. Trebuie să demonstrăm prin evoluția noastră că acel rezultat a fost doar un accident. Nu le voi transmite niciodată jucătorilor că suntem favoriți sau outsideri într-un meci. Respectăm fiecare adversar, dar vrem să fim superiori la toate capitolele. Îmbucurător este că revin fotbaliștii suspendați și vom avea lotul complet. Pe de altă parte, pentru mine este o problemă, întrucât vor fi jucători supărati, pentru că nu vor prinde lotul. Avem nevoie de cele șase puncte din ultimele două partide rămase de disputat în acest an pentru a ne menține pe locurile de play-off”, a declarat antrenorul Adrian Szabo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare