Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Sunt convins că nu vor fi surprize în meicul cu FC Bihor”

 

„Stegarii” vor avea, la prima vedere, o misiune facilă în confruntarea din etapa a patra a Ligii 2, Seria a 2-a. Sâmbătă, pe Stadionul „Tineretului”, FC Brașov se va duela cu FC Bihor, formație care nu a acumulat vreun punct până acum, care a marcat un singur gol și a primit cinci. 

Tehnicianul Adrian Szabo a menționat că este convins că nu vor apărea surprize neplăcute în acest meci, dar că jucătorii nu trebuie să trateze superficial partida.
„Este clar că doar victoria este în mintea noastră înaintea acestui joc. Totuși, nu vreau să apară falsa idee că vom avea un meci ușor. Rezultatele de până acum ale rivalilor nu trebuie să ne facă să tratăm superficial partida. FC Bihor are câțiva jucători cu o tehnică bună, este o echipă care se apără aglomerat și care preferă contraatacul. Ne dorim o victorie clară, dar îmi doresc și o evoluție bună a echipei. Sunt mulțumit de modul în care s-au pregătit băieții în această săptămână și de modul în care recepționează mesajele pe care le-am transmis. Sunt convins că nu vor fi surprize în meicul cu FC Bihor”.

Despre rezultatele surprinzătoare de până acum din Seria a 2-a a Ligii 2, Szabo a punctat: „Valorile se nivelează, rămâne de văzut dacă acest lucru se întâmplă în sus sau în jos. Este clar că e mult mai greu în Liga 2 și de aceea cu toții trebuie să facem tot ce putem pentru a duce această echipă în primul eșalon cât mai repede”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare