Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Nu avem voie să ieșim de pe teren decât cu cele trei puncte în cont”

 

FC Brașov și CSM Rm. Vâlcea vor „deschide” etapa a 12-a a Ligii 2, Seria a 2-a, duelul lor fiind programat mâine, de la ora 18.00, pe Stadionul „Tineretului”. 

Confruntarea este una importantă în lupta pentru calificarea în play-off, ambele combatante fiind în acest moment în top 6. Oaspeții ocupă un surprinzător loc secund, cu 22 p, la egalitate cu liderul UTA Bătrâna Doamnă. „Stegarii” sunt pe poziția a șasea, cu 16 p. 

„Am ajuns în această situația doar din vina noastră. Nu am știut să gestionăm ultimele minute în trei meciuri și asta ne-a costat. Nu avem voie să ieșim de pe teren decât cu cele trei puncte în cont. Întâlnim o echipă foarte bună, care nu întâmplător a ajuns pe poziția a doua. Rezultatele pozitive, parcursul foarte bun de până acum sunt lucruri normale, dacă ne uităm la echipa din Vâlcea. O formație solidă, atât din punct de vedere al gabaritului, cât și în ceea ce privește organizarea. O grupare disciplinată, cu jucători peste media Ligii 2, cu un antrenor care a fost acolo și anul trecut, lagreu, care a continuat să muncească, iar acum rezultatele au apărut. Am o relație foarte bună cu Alexandru Pelici, dar în acest moment pentru mine contează doar punctele. Totuși, cred că este momentul să piardă. Avem mare nevoie de un succes pentru a rămâne în zona de play-off”, a declarat antrenorul Adrian Szabo.

A semnat Grigoruță

Altfel, conducerea clubului a anunțat ieri că mijlocașul Adrian Grigoruță a semnat cu FC Brașov un contract pe un sezon. În ultimii ani, fotbalistul de 32 de ani a evoluat la Milsami Orhei (Moldova), Okzhetpes (Kazahstan) și Hapoel Afula (Israel).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare