Sport

FC BRAȘOV. Adrian Szabo: „Mergem la Vâlcea să obținem un rezultat care să ne mențină în cursa pentru calificarea în play-off”

 

Chiar dacă sunt șanse mici ca echipa să termine acest campionat, FC Brașov continuă lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2, Seria a 2-a.

Cu două etape înainte de finalul sezonului regulat, „stegarii” ocupă poziția a șasea, cu 41 p, cu două în plus față de CS Mioveni. În condițiile în care are avantajul meciurilor directe cu argeșenii, cu patru puncte câștigate în ultimele două runde, echipa de la poalele Tâmpei va fi sigură de calificarea în play-off.

În penultima etapă a sezonului regulat, „stegarii” joacă mâine, de la ora 13.00, în deplasare cu CSM Rm. Vâlcea (42 p), o altă grupare care vrea în play-off. Dacă pentru „galben-negri” o remiză ar reprezenta un rezultat pozitiv, în condițiile în care în ultima rundă vor juca cu Pâncota pe teren propriu, cu un singur punct obținut mâine, vâlcenii ar fi obligați să câștige la Baia Mare.

Din tabăra brașoveană vor lipsi Poverlovici, Livan, Madeira și Vl. Munteanu, toți accidentați.

„Vom căuta să obținem un rezultat favorabil, care să ne mențină în cursa pentru calificarea în play-off. Vâlcea este o echipă bună, cu un antrenor valoros, Alexandru Pelici, care pregătește jocurile foarte bine. Probabil, ultimul lor rezultat, victoria obținută greu cu Pâncota, îi va face să fie mai concentrați. Nu va fi ușor, dar noi vom căuta să jucăm să obținem punctele de care avem nevoie”, a declarat tenicianul Adrian Szabo.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare