Sport

FC BRAȘOV. A venit un portar de la Dinamo! RECOMANDAT de Cornel Țălnar…

 
După ce a anunțat, astăzi, într-o conferință de presă, transferul atacantului marocano-olandez El-Azzouzi (FC BRAȘOV. ARESTARE! „Pată” din trecutul atacantului El-Azzouzi…), antrenorul Ilie Stan a spus că a fost achiziționat și portarul Robert Gheorghe, în vârstă de 18 ani, de la Dinamo.
 
„Avem nevoie de un junior în poartă, pentru că astfel câștigăm un fotbalist cu experiență pe teren”, a declarat „Iliesta”. 
 
Președintele Ioan Mărginean l-a transferat definitiv pe Robert Gheorghe la FC Brașov, după ce a primit referințe excelente despre acesta de la Cornel Țălnar (foto). Este un portar cu talie și are perspective deosebite de a progresa.
 
Altfel, Ilie Stan a afirmat că nu se bazează pe serviciile fundașului central croat Ivan Fustar, care a fost legitimat de „Limoniu” la FC Brașov, fiind evidentă ruptura dintre conducerea administrativă și cea tehnică.
 
Dacă acum vreo 2 săptămâni Ilie Stan era „pe făraș”, din cauza rezultatelor nefavorabile, acum se pare că Ioan Mărginean se află într-o situație delicată la FC Brașov – FC BRAȘOV. Pe cine ar vrea primarul Coliban să pună președinte?!… (Foto 2)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button