Sport

FC BRAŞOV. A semnat Boţia. Probleme cu împrumutul lui Dragomir. Vine încă un jucător braşovean

 

Vlad Boţia a semnat cu FC Braşov, însă au apărut probleme în ceea ce priveşte împrumutul lui Dragomir de la Sepsi Sf. Gheorghe.

„Boţia a venit, cu Dragomir sunt ceva probleme. Nimeni nu va accepta această clauză de care am aflat, că dacă nu joacă 40% din meciuri trebuie să plătim 20 sau 30 de mii de euro. Nu e normal. Mai avem discuţii cu încă un jucător braşovean. Dacă vom reuşi să îl aducem, până în iarnă nu mai luăm nimic”, a declarat antrenorul Ilie Stan.

Mai exact, clauza pe care o vor cei de la Sf. Gheorghe spune că în cazul în care Dragomir nu va juca cel puţin 15 meciuri în acest sezon, atunci FC Braşov trebuie să plătească 30.000 de euro. În aceste condiţii, sunt şanse infime ca Dragomir să mai vină la gruparea braşoveană.

În ceea ce priveşte jucătorul braşovean pe care Ilie Stan îl aşteaptă, este vorba despre Vlad Prejmerean, un mijlocaş central născut în 1998, care în sezonul precedent a evoluat la Viitorul Pandurii Tg. Jiu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare