Sport

FC BRAȘOV. 10 jucători, dintre care patru juniori, la reunirea „stegarilor”. Primul antrenament va avea loc luni

 

Doar 10 jucători, dintre care patru juniori, au fost prezenți astăzi la Stadionul „Tineretului” la reunirea formației FC Brașov. Aceștia au stat câteva zeci de minute în vestiar, după care au plecat, fiind înștiințați de medicul Gheorghe Popa, președintele CA, că vor începe antrenamentele de luni.

A fost prezent și antrenorul Adrian Szabo, al cărui contract cu FC Brașov expiră mâine. După cum se știe, Szabo a primit oferta de a prelua secția de fotbal de la Corona Brașov, unde se va miza doar pe copii și juniori. Medicul Popa a anunțat că Adrian Szabo își va prelungi contractul cu formația „stegară”, dar antrenorul nu a dorit să facă vreun comentariu.

Daniel Mutu, Andrei Poverlovici, Alexandru David, Șerban Moraru, Horia Popa, Mugurel Buga și juniorii, Tănase, Negotei, Alupoaie și Drugă au fost jucătorii care au venit la reunire, de unde nu au lipsit „secundul” Ioan Naghi și antrenorul cu portarii, Andrei Șanta.

Altfel, posibilii investitori au ajuns în Brașov, au discutat cu Gheorghe Popa, au plecat și vor oferi un răspuns în cel mult două zile. „Momentan nu pot spune multe lucruri concrete, sunt încă discuții în derulare cu posibilii investitori. Ei au fost în Brașov, au fost plăcut impresionați de ceea ce au văzut, de cele două baze, «Tineretului» și «ICIM». Nu le-a plăcut că nu am început încă pregătirea. A rămas că în cel mult două zile vor da un răspuns. Dacă discuțiile nu se vor concretiza, vor urma lucruri neplăcute în perioada următoare. Pe 3 august este termen la tribunal și există o mare posibilitate să se declanșeze procedura de faliment. Vom vedea la momentul respectiv. Adrian Szabo este antreorul echipei, va continua cu același staff, contractul său va fi prelungit. Avem mulți jucători împrumutați la diferite echipe. Toți se vor întoarce și vom avea un lot de cel puțin 25 de jucători. Pe lângă acești investitori, există alte două variante. Mai există un alt posibil investitor, care dorește o formă aparte de colaborare. Vrea un contract de management în care el va veni cu jucători și finanțare. Momentan așteptăm răspunsul celor cu care am discutat în aceste zile. Există și varianta de colaborare cu Unirea Tărlungeni. Sunt mai multe discuții, încă nu s-a ajuns la o concluzie”.

Astfel, în acest moment sunt prea puține lucruri concrete și din nou multe discuții. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar cert este că judecătoarea a cerut dovezi clare pentru data de 3 august pentru a nu se pronunța falimentul, iar acum acestea nu există.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare