Sport

Fără brașoveanul Olaianos la Mondial

Fără brașoveanul Olaianos la Mondial

Marian Olaianos, apreciatul comentator sportiv de la TVR, nu va mai fi inclus în delegația pentru Campionatul Mondial de fotbal din Qatar 2022. Evenimentul sportiv nr. 1 al momentului va începe în câteva zile.

„Coordonatorul cu atribuţii de Director al Departamentului Emisiuni şi Ştiri Sportive a decis înlocuirea lui Marian Olaianos în echipa care se va deplasa în Qatar, la Campionatul Mondial de fotbal, întrucât prezenţa lui este necesară la audierile comisiei disciplinare”, a fost răspunsul oficial al postului TV, conform paginademedia.ro.

În locul lui Olaianos va merge în Qatar Dragoș Bocanaciu. Ceilalți comentatori ai TVR din delegație sunt Emil Hossu-Longin, Cristi Mîndru și Narcis Șelaru.

Așa cum a relatat gsp.ro, Marian Olaianos este acuzat că ar fi bruscat o colegă din TVR. Asta după ce – susține jurnalistul – respectiva i-ar fi făcut în repetate rânduri avansuri sexuale, hărțuindu-l.

Sursa citată a punctat că Marian Olaianos ar risca și să fie dat afară de la Televiziunea Română.

Fără brașoveanul Olaianos la Mondial


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
2 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] supărarea multor fani. Și jurnalistul Dorin Chioțea, un nume important și respectat în TVR, a reacționat […]

1 an în urmă

[…] Mai întâi, brașoveanul Marian Olaianos a fost scos din delegația TVR pentru Qatar, în urma conflictului cu Nadine Vlădescu – AICI. […]

Back to top button