Sport

„Faceți un monument – să se numească Dan Alexa”

„Faceți un monument – să se numească Dan Alexa”.

După ce antrenorul echipei FC Brașov a explicat ce a simțit în urma faptului că Anamaria Prodan l-a lovit la finele unui meci disputat de Astra Giurgiu – AICI, „sexy-impresara” a reacționat.

„Eu cred că mediatizarea excesivă – care din punctul meu de vedere nu are nici un rost pentru că a fost o calomnie la adresa mea și a lui Dan, întinsă pe atât de mulți ani – e specifică răutății românești. Cred că, dacă ceva era de menționat, era faptul că încă mai există bărbați că Dan Alexa care au dat exemplu de ceva minunat. Pentru că în femeie nu se da nici cu o floare. Faptul că Dan Alexa a gestionat acest conflict perfect, cred că trebuia dat ca exemplu, într-o țară în care bărbații își lovesc iubite, amante, mame, pentru a-și arăta ce bărbați sunt. Părerea mea, luați exemplu de la Dan Alexa, învățați, pentru că aveți acasă fetițe, băieți și trebuie să le dați o educație”, a declarat Anamaria Prodan la Realitatea Sportivă

„Faceți un monument – să se numească Dan Alexa”

Prodanca și-a continuat discursul, elogiindu-l pe „principalul” echipei FC Brașov.

„Faceți un monument – să se numească Dan Alexa, monumentul educației și a bunului simt. Eu îl cunosc pe Dan Alexa și acest incident, dacă s-ar repeta cu încă 100 de femei, niciodată nu ar ridica mâna să dea înapoi. Asta e educația pe care mama lui i-a dat-o. Cei care au ieșit după acest incident, au ieșit și s-au bucurat. Ăștia sunt niște purtători ilegali de creier fără educație. Luați exemplu de la Dan Alexa, îi mulțumesc din suflet pentru ce s-a întâmplat în acel moment și cum a reacționat”.

Despre ce s-a întâmplat între Dan Alexa și Anamaria Prodan puteți citi și AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Prodancu'
1 an în urmă

Javra asta vorbeste de educatia lui Dan Alexa!Pai,ea,parasuta,ce educatie a avut cand l-a palit pe Dan Alexa?Nu se mai termina cu ametitele astea cu bani!

Willy
1 an în urmă

Vai de mine dar cum de nu ne-am gandit pana acum? Cum se topeste zapada, cum ne apucam de treaba. Numai sa vina barbughey/raokeghey sa ne dea material de la el de la munca, poate isi rupe un pic si… Citeşte mai mult »

1 an în urmă

[…] Antrenorul Alexa – concluzii după al doilea amical din Turcia. „A fost un meci bun, cu ritm foarte bun. Am întâlnit o echipă daneză foarte bine pregătită. Meciul a fost agresiv, cu multă determinare. Sunt mulțumit de joc şi… Citeşte mai mult »

Back to top button