Sport

FABULOS. Naționala de handbal masculin a „demolat” Polonia, medaliata cu bronz a ultimului Campionat Mondial

 

Naționala de handbal masculin a României a suferit o transformare totală de la venirea pe banca tehnica a lui Xavier Pascual, tehnicianul Barcelonei reușind să readucă la viață această reprezentativă a României, care dispăruse din prim planul handbalului mondial.

După ce au câștigat în Belarus, 26-23, în această seară, la Cluj, „tricolorii” au „demolat” una dintre forțele planetei, Polonia, 28-23, în cea de-a doua partidă din grupa 2 a preliminariilor Campionatului European din 2018.

Deși au avut în față medaliata cu bronz de la ultima ediție a Campionatului Mondial și ocupanta poziției a patra la Jocurile Olimpice de la Rio, echipa lui Xavier Pascual a făcut un meci fabulos și visează la o calificare după 22 de ani la un turneu final al C.E.

Mihai Popescu a avut o evoluție incredibilă și a „închis” poarta, iar golurile Naționalei României au fost marcate de: Mocanu și Ramba – câte 5 g, Csepreghi și Cântec – câte 4 g, Criciotoiu și Pavel – câte 3 g, Ghionea, Sadoveac, Rotaru și Stamate – câte 1 g.

În cealaltă partidă jucată astăzi în grupa 2, Serbia – Belarus 27-36.

În clasamentul seriei, România ocupă prima poziție, cu 4 puncte, urmată de Belarus și Serbia, ambele cu 2 p, în timă ce pe ultimul loc este Polonia, 0 p.

Pentru „tricolori” urmează cele două meciuri cu Serbia, pe 3 și 6 mai 2017, primul duel fiind pe teren propriu.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare