Sport

EXATLON. BRAȘOVEANCA Paula Vieru a părăsit competiția

 

Brașoveanca Paula Vieru a părăsit aseară show-ul Exatlon. După ce Războinicii au câștigat jocul pentru protecție, Faimoșii au ajuns la eliminare, iar duelul pentru supraviețuire s-a dat între Paula Vieru și Monica Roșu.

Fosta gimnastă s-a impus și a rămas în competiție, după duel precizând: „Este foarte greu să lupți cu un coleg de al tău. Nici nu am putut să trag foarte tare pe traseu, pentru că știam că Paula este nouă. I-am și spus, cum a zis și ea, cine va fi cea mai bună la final va câștiga. Vreau să o felicit pe Paula, a făcut tot ceea ce a putut de când a venit aici. Sunt sentimente amestecate, pe de o parte, sincer, spun că mi-ar fi plăcut să plec acasă, dar cred că încă nu e momentul”.

„Le mulțumesc pentru că m-au susținut în orice traseu. Este o echipa minunată. Păcat că presiunea competiției îi aduce uneori în situații dificile. Sper să se regăsească și în puținul cât a mai rămas să redevină echipa de la început. Au toate șansele, sunt oameni puternici. Cât despre duel, mulțumesc Monica! A fost un duel extraordinar! A pierde împotriva Monicăi Roșu este ceva la care nu te poți gândi. De aceea, nici nu pot să fiu supărată. Experiență ei s-a văzut pe traseu”, a menționat Paul Vieru.

Astfel, Brașovul mai are un singur reprezentant, fostul săritor cu schiurile Iulian Pâtea.

Alin Andronic, Iulian Pâtea, Doru Meseșan, Ana Otvoș, Beatrice Olaru, Corina Petruț și Mădălina Linguraru, la Războinici, respectiv Cristi Pulhac, Mirel Drăgan, Yamato Zaharia, Silviu Nicolae, Cristina Nedelcu, Monica Roșu și Mădălina Predoi, la Faimoși, sunt sportivii rămași în competiție.

FOTO: Facebook Exatlon Romania


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare