Sport

Ex-„stegarul” Mateiu, antrenat de un fost selecționer?!… / UPDATE. Varianta italiană

 

UPDATE. Potrivit fanatik.ro, varianta Cosmin Contra a picat la Universitatea Craiova, iar în pole-position să preia echipa se află italianul Cristiano Bergodi. El ar urma să semneze contractul în cursul zilei de astăzi. Conform sursei citate, va avea un salariu lunar de 10.000 de euro și obiectivul de a câștiga titlul în acest sezon. Ultima echipă pregătită de Bergodi a fost FC Voluntari.

………………………………………………………………………………………………

Deși „ruptura” s-a produs de o săptămână, conducerea Universității Craiova a anunțat astăzi, pe contul său de Facebook, că antrenorul Corneliu Papură nu mai este angajat al grupării din Bănie.

Se vehicula că Edi Iordănescu va prelua formația olteană, unde ex-„stegarul” Alexandru Mateiu (foto) este unul dintre fotbaliștii de bază, dar cum acesta se află sub angajament cu Gaz Metan Mediaș până la finele sezonului.

Prin urmare, așa cum a informat https://www.gsp.ro, patronul Mihai Rotaru s-a mișcat rapid, contactându-l pe Cosmin Contra pentru a-i prelua pe „alb-albaștri” în startul pregătirilor pentru reluarea sezonului din Liga 1. „Guriță, care va fi ajutat de Ionel Gane, s-ar afla deja la Craiova, așa cum a relatat sursa citată.

În play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova (26 p) este a treia în clasament, la 4 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare