Sport

Ex-sportivă de la Corona Brașov – suspendată provizoriu pentru dopaj

Ex-sportivă de la Corona Brașov – suspendată provizoriu pentru dopaj.

Este oficial. ANAD a anunțat că înotătoarea Alexandra Dobrin (29 de ani) este suspendată provizoriu pentru dopaj – AICI. Substanța găsită în urma testelor efectuate este modafinil. Sportiva a fost legitimată la Corona Brașov până la începutul acestui an. Apoi, în urma acestui caz de dopaj în care a fost implicată, și-a anunțat retragerea.

Modafinilul, vândut și sub numele de marcă Provigil, este un medicament stimulator al sistemului nervos central. Este utilizat pentru a trata somnolența cauzată de narcolepsie ori apnee obstructivă în somn. E un amplificator cognitiv.

Ex-sportivă de la Corona Brașov – suspendată provizoriu pentru dopaj.

„Bye, competitive swimming. Un capitol minunat se încheie, altul așteaptă să fie descoperit. De pe marginea bazinului. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați fost alături și ați făcut posibile performanțele mele”, a relatat Alexandra Dobrin în social-media.

De acum începe ancheta în acest caz, care implică și CSM Corona Brașov. De văzut dacă gruparea sportivă brașoveană va fi și sancționată…

Se știe, clubul brașovean a mai fost implicat într-un scandal legat de dopaj (de notorietate!), cu echipa de handbal feminin. Atunci, cu fentarea regulamentului internațional antidoping, formația care juca și în Cupa EHF a fost retrogradată în eșalonul secund. De unde și anul acesta are drept obiectiv promovarea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Raoke
1 an în urmă

Maimuta poarta botnita, deci nu putem avea pretentii.

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare