Sport

Europa League. Ajax și Manchester United se confruntă la Stockholm

 

Ajax Amsterdam – (foto) s-a calificat în finala Europa League, joi seara, deși a fost învinsă în deplasare de Olympique Lyon, cu scorul de 3-1 (2-1), în manșa a doua a semifinalelor.  Golurile au fost marcate de Alexandre Lacazette (min.44 – penalty, 45+1), Rachid Ghezzal (min.81), respectiv Kasper Dolberg (min.27). Formația olandeză a reușit calificarea în ultimul act grație victoriei cu 4-1 din tur. Tot ieri, „diavolii” lui Jose Mourinho au ajuns în ultimul act grație victoriei din tur (1-0), pentru că în returul disputat pe Old Trafford au înregistrat doar un rezultat de egalitate, scor 1-1, cu Celta Vigo. Belgianul Marouane Fellaini a deschis scorul în minutul 17, însă Roncaglia a egalat în minutul 86, iar britanicii au trăit cu emoții finalul partidei.

Finala se va juca pe 24 mai, la Stockholm, Ajax urmând să o întâlnească pe Manchester United. Pentru Ajax va fi prima finală europeană după 1996.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare