Sport

EURO U21. Trei scenarii posibile. Cum se califică România în semifinale și cum ar arăta partidele din careul de ași

 

După mult timp, o calificare a unei Naționale a României nu mai ține de hazard. Nu mai trebuie să facem calcule, nu mai trebuie ca alte echipe să se încurce, totul este la mâna noastră.

Diseară, de la ora 22.00, la Cesena, România va întâlni Franța în ultimul meci al grupei C la Campionatul European U21.

După două etape, ambele echipe au 6 puncte, iar ai noștri au și un golaveraj excelent, 8-3. Îb semifinalele competiției merg primele clasate în fiecare grupă și cel mai bun loc secund. Spania și Germania sunt deja acolo, iar pentru moment Italia e cel mai bun loc secund, cu 6 puncte și golaveraj +2.

În ceea ce privește meciul de la Cesena, pentru România sunt trei scenarii care o duc în semifinale și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

1. Dacă România învinge Franța la orice scor, „tricolorii” câștigă grupa, iar „cocoșii” sunt eliminați din competiție. În acest caz, semifinalele ar fi: Germania – Italia, Spania – România.

2. Dacă partida de la Cesena se va încheia la egalitate, România va termina tot pe primul loc, însă și Franța va merge în semifinale. Ambele vor avea 7 puncte, iar „cocoșii” vor fi cea mai bună echipă de pe locul 2. Spania – Franța și Germania – România ar fi semifinalele în acest caz.

3. Și în cazul unei înfrângeri la cel mul două goluri, „tricolorii” vor ajunge în careul de ași, fiind cea mai bună formație de pe locul secund. Franța ar câștiga grupa. În acest caz, semifinalele ar fi Spania – România și Germania – Franța.

Există și un scenariu negru. Dacă România va pierde la o diferență de trei goluri este eliminată din competiție și ratează și calificarea la Tokyo. Spania – Franța și Germania – Italia ar fi semifinalele.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare