Sport

EURO U21. S-au supărat italienii pentru că Naționala lor nu a fost în stare să se califice pe propriile forțe

 

Pentru că Naționala lor nu a fost în stare să se califice pe propriile forțe în semifinalele Euro U21, italienii s-au supărat după remiza din partida Franța – România, 0-0, care a calificat cele două echipe în careul de ași.

„Italia a fost eliminată dupa remiza anuntaţă dintre Franţa şi România”, a titrat Gazzetta dello Sport. „Rezultatul trimite în semifinale ambele echipe, pe Puşcaş şi pe ai lui, iar azzurrinii lui Di Biaggio rămân acasă. Germania, Spania, Franţa şi România sunt cele mai bune echipe de tineret ale Europei. Nu, Italia nu este, după egalul anunţat dintre Franţa şi România. Câteva intrări mai dure ale lui Manea în primul sfert de oră ne-au făcut să credem că se joacă pe bune. Apoi a mai fost o fază în care România a cerut penalty şi alta în care Tousard a fost aproape de autogol în minutul 79… dar nu s-a întâmplat nimic, iar cele două s-au calificat previzibil în semifinale. Italienii sunt în afara Europei, condamnati de un 0-0 atât de anunţat la Cesena, între Franţa si România, iar totul se trage de la acel meci blestemat cu Polonia, din etapa a doua din grupe”, au mai scris cei de la Gazzetta dello Sport.

„Italia este afară din Europa. Franţa – România, fără gol. Ambele merg în semifinale”, a notat Corriere dello Sport, în timp ce Tuttosport a relatat: „Europeanul U21, Italia e out. Franţa – România fără gol”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare