Sport

EURO U21. România, în galben și cu Franța. Mirel Rădoi: „Nici măcar n-aș îndrăzni să le spun jucătorilor că pot pierde cu 1-0”

 

Franța și România se vor duela mâine seară, de la ora 22.00, la Cesena, în ultima etapă a grupei C a Campionatului European U21.

Cu un egal, ambele formații ar merge în semifinale. Mai mult, în funcție de rezultatele de diseară din grupa B, „tricolrii” pot chiar pierde meciul și tot vor ajunge în semifinale.

FRF a prezentat și echipamentele pe cre le vor folosi cele două echipe. Ai noștri vor juca din nou în galben, la fel ca în meciurile câștigate cu Croația și Anglia. „Cocoșii” vor evolua în albastru. 

În conferința de presă dinaintea partidei, selecționerul Mirel Rădoi a comentat: „Vor fi schimbări în primul «11». Una dintre ele este Florinel Coman, că și-a câștigat locul. Vor mai fi schimbări în echipa de start. Franța are o forță mult mai mare decât a Angliei din punct de vedere al grupului. Am scris istorie până acum, dar cred că dacă nu vom lua un punct mâine seară totul rămâne în urmă. Am întâmpinat probleme din punct de vedere fizic și mental în zilele petrecute aici. Trebuie să găsim soluții și să-i relaxăm pe băieți până mâine seară. În aceste două meciuri am arătat determinare, sacrificiu. Dacă vom avea un rezultat de egalitate de partea noastră, nu înseamnă că nu vom ataca. Nici măcar n-aș îndrăzni să le spun jucătorilor că pot pierde cu 1-0. Nu ne gândim la egal, fiindcă oricând putem lua un cartonaș roșu și totul să se schimbe în timpul meciului. Vreau ca mâine planul tactic să fie respectat de toată lumea, începând cu mine și până la jucătorii din teren. În acest moment nu mă interesează adversarul din semifinale, mă interesează doar să fim calificați mâine seară. Mâine seară vă spun cu cine mi-aș dori să jucăm în semifinale”.

De partea cealaltă, Franța are neapărată nevoie de cel puțin un punct pentru a merge în careul de ași. „Pentru mine, România nu este o surpriză, e o confirmare. Am văzut multe din meciurile lor, au avut cea mai bună apărare, acum au demonstrat că sunt şi foarte ofensivi. Cea mai mare ameninţare cred că e Ianis Hagi, jucător cu multă calitate care loveşte mingea bine cu ambele picioare. Vor fi mulţi români în tribune, când mă uitam la meciurile lor de aici vedeam mult galben şi nu era de la soare. Vor fi o prezenţă benefică, ne dorim să jucăm cu un stadion plin”, a spus selecționerul Sylvain Ripoll.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare