Sport

EURO U21. Reacții după succesul cu Croația. „Am intrat în istorie cu această victorie”

 

România a pornit lansat la Euro U21, cu un succes clar, 4-1 (detalii aici :EURO U21. Debut ENTUZIASMANT. Pușcaș & Co. au ZDROBIT Croația și au pornit lansat).

După meci, selecționerul Mirel Rădoi a declarat la TVR: „Nici nu îndrăzneam să mă gândesc la un asemenea scor. Mă bucur pentru băieți, mă bucur pentru atmosferă, pentru că ne-am simțit ca acasă. Cel mai important e că i-am făcut bucuroși pe oameni. Mă bucur că s-a creat această emulație cu naționala de tineret și suntem urmați la fiecare meci de către suporteri. Următorul meci va fi mai dificil. În seara asta, ne vom bucura de această primă victorie a României la Campionatul European și apoi ne vom concentra pe celelalte meciuri”.

„Mă așteptam la forța atacului nostru. Nu știam că vom marca 4 goluri, dar știam că avem forță în atac. Suntem fericiți că am început cu dreptul. Asta ne-am dorit. E bine pentru moralul nostru. De pe margine, antrenorul ne-a transmis să stăm în atac 90 de minute. Fotbalul e imprevizibil și trebuie să fii constant. La nivelul ăsta jocul colectiv trebuie să fie foarte bun”, a spus și Ianis Hagi.

„A fost un meci greu. Au fost ocazii în ambele părți. E bine că am deschis scorul rapid. Apoi a trebuit să fim concentrați să ținem de minge. În prima repriză a fost incredibil de cald. Mă simt bine, chiar dacă a fost un meci greu. Peste trei zile vom juca din nou. Am intrat în istorie cu această victorie, dar nu vrem să ne oprim aici. Vrem să demonstrăm că suntem o generație care-și dorește mai mult. Ne bucurăm că suporterii ne-au dat o mână de ajutor incredibilă”, a menționat George Pușcaș.

FOTO: www.uefa.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare