Sport

EURO U21. Cosmin Contra îi vede campioni pe „tricolorii” mici

 

Selecționerul primeri reprezentative, Cosmin Contra, se află și el în Italia, fiind alături de Naționala U21, care face un turneu final de Campionat European fascinant.

„Guriță” e convins că „tricolorii” mici pot cuceri titlul european, o performanță unică pentru fotbalul românesc.

„Băieţii au venit montaţi pentru a demonstra că au valoare şi că pot să se bată de la egal la egal cu orice echipă de la acest campionat european şi au reuşit o performanţă extraordinară după foarte mulţi ani. Au câştigat o grupă la un campionat european, suntem în semifinale, suntem la Olimpiadă. Cred că este extraordinar pentru fotbalul românesc, ar trebui să fie un punct zero, în care poate politicul, autorităţile, să încerce să găsească resurse pentru a dezvolta mai mult infrastructura şi pe viitor să fim o forţă ca altădată. Odată ajunşi aici eu cred că suntem capabili de orice, inclusiv să câştigăm acest campionat european! Asta e părerea mea, odată ajunşi în semifinale orice echipă are posibilitatea să câştige acest campionat european,şi eu cred că băieţii au demonstrat că sunt capabili să facă lucrul acesta. Acum trebuie sa se recupereze fizic pentru că efortul pe care l-au depus cu aceste 3 echipe extraordinare a fost imens! Să ştiţi că oboseala îşi spune cuvântul, avem o zi mai puţin de odihnă faţă de Germania. Dacă băieţii au această forţă mentală cum au avut în aceste 3 jocuri, acum că au ajuns în semifinale să creadă că pot să fie cei mai buni la acest campionat european! De aceea, eu nu văd de ce nu am juca şi finala de duminică!”, a spus Contra.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare