Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Reacții după succesul „tricolorelor” în fața Norvegiei

 

La finalul partidei în care România a spulberat Norvegia, 31-23 (detalii aici: ROMÂNIA MARE. „Tricolorele” au demolat Norvegia, după o lecție de handbal total), selecționerul Ambros Martin a comentat la TVR: „Trebuia să fie un astfel de joc, dacă voiam să învingem Norvegia. A fost o situaţie specială, în care Norvegia avea neapărat nevoie de aceste două puncte. Suntem fericiţi că am reuşit să jucăm la acest nivel. Pentru noi, mai important decât punctele este felul în care jucăm. Asta mă bucură cel mai mult. După trei meciuri tari, lucrurile se schimbă puţin din punct de vedere fizic. Trebuie să ne recuperăm, începe să conteze şi pregătirea fizică. Viitoarea noastră adversară joacă şi ea foarte bine. Trebuie să fim pregătiţi. Următoarele două zile nu se poate vorbi de relaxare. Recuperare, nu relaxare. Nu este timp de relaxare. Sigur, fizic există un pic de oboseală, dar sunt sigur că nu şi la nivel mental. Vreau să le felicit pe fete. Ştiu că vor fi motivate şi vor lupta mereu, tot timpul, ştiu că vor da tot ce pot şi în grupele principale. Cred că după primul minut al meciului nu ne simţeam atât de confortabil, pentru că primisem multe goluri. A trebuit să găsim o soluţie pentru a pune mai multe probleme cu defensiva noastră. Ne aşteptam ca Norvegia să revină puternic şi să forţeze imediat după pauză, să atingă potenţialul maxim, am avut câteva probleme în a marca, dar primul nostru gol a deblocat situaţia. Am avut un portar care a fost pe fază când ele au avut şanse şi a avut nişte parade de excepţie în momente-cheie”.

„Sunt fericită că am făcut un meci mare. Noi am încercat să facem un joc bun, nu ne-a interesat de adversar. Am fost foarte concentrate. Suntem fericite, mergem să ne odihnim și așteptăm meciurile din grupa principală. Pentru asta am muncit, să mergem cu 4 puncte în Main Round. Ne pregătim de următoarele meciuri”, a precizat Iulia Dumanska, în timp ce Crina Pintea a comentat: „Suntem foarte fericite că am reușit să câștigăm. Am fost supermotivate. E minunat. Mă bucur tare mult că suntem atât de unite. Sper să fim sănătoase, cu o asemenea apărare și o asemenea poartă nu cred că ne poate sta cineva în cale. Visăm la semifinale, dar este o cale destul de lungă. O luăm pas cu pas și cred că putem face ceva foarte frumos”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare