Sport

EURO 2018 HANDBAL FEMININ. Programul zilei. „Tricolorele” debutează în grupa II principală. O victorie cu Olanda apropie România de semifinale

 

România va debuta în această seară în grupa II principală a Campionatului European de handbal feminin din Franța.

La Nancy, „tricolorele” se vor duela, de la ora 19.00, cu Olanda. Față în față vor fi singurele echipe care au câștigat toare meciurile jucate până acum, ambele grupări având câte 4 puncte înaintea jocului direct. Cine se va impune diseară își va asigura în mare măsură locul în semifinale.

„Mental ne-am pregătit pentru Olanda de când s-a terminat meciul cu Norvegia. Le întâmpinăm pe rivale aşa cum am făcut-o şi cu restul echipelor. La ultimele meciuri ne-am obişnuit să tot alergăm, să ne repliem. Pentru mine nu contează cine este în faţa noastră, atât timp cât lângă mine sunt persoanele care contează, astfel încât să jucăm cât mai bine. Nu ar trebui să ne temem de nimic şi atunci o să ajungem acolo unde ne dorim”, a declarat Melinda Geiger, conform prosport.ro.

„Ne simţim foarte bine, ne-am revenit, ne-am recuperat, ne-am antrenat, ne dorim să jucăm la fel de bine şi cu Olanda, aşa cum am făcut-o şi până acum. Olanda este o echipă foarte bună, aproape an de an a jucat la medalii. Va fi un meci foarte dificil, dar suntem super-motivate şi cred că o să facem treabă bună şi în acest meci. Avem nevoie şi de mai multă energie decât a fost nevoie cu Norvegia”, a spus și Crina Pintea.

„Vreau să rămânem concentrate, să jucăm cu aceeaşi ambiţie, ca să nu dăm cu piciorul la toată munca depusă în prima fază a competiţiei. Olanda e puternică, dar avem o strategie cu care să o învingem”, a menționat și brașoveanca Denisa Dedu pentru gsp.ro.

Confruntarea de la Nancy va fi condusă de surorile gemene Julie şi Charlotte Bonaventura, din Franța.

Tot în grupa II principală, de la ora 16.00, are loc partida Germania (4 p) – Ungaria (2 p).

Astăzi se joacă și două meciuri în grupa I principală, Suedia (2 p) – Franța (4 p), de la ora 16.00, și Serbia (2 p) – Rusia (4 p), de la ora 19.00.

FOTO: fra2018.ehf-euro.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare