Sport

EURO 2016. Ucraina – Irlanda de Nord, cel mai bun somnifer

 

În urmă cu puțin timp s-a încheiat cea mai urâtă partidă de la Euro 2016. În grupa C, Ucraina și Irlanda de Nord au omorât fotbalul pe „Stade de Lyon”, partida fiind serios afectată și de ploaie. Au fost și câteva minute de grindină, iar cum siguranța jucătorilor a fost pusă în pericol, arbitrul Peter Kralovec a oprit meciul pentru trei minute, până când ploaia cu gheață s-a oprit.

Pe teren, vedetele Yarmolenko și Konoplyanka s-au făcut de râs, iar Ucraina a fost pedepsită de nord-irlandezi, care chiar dacă sunt limitați fotbalistic au trimis de două ori mingea în poarta lui Pyatov. McAuley, cu capul, în debutul reprizei a doua și McGinn în prelungiri, au înscris golurile care au stabilit scorul unui meci plictisitor. Rămâne totuși succesul cu 2-0 al Irlandei de Nord care a reușit astfel prima victorie la un turneu final după 34 de ani. 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare