Sport

EURO 2016. Gabriel Torje, interviu în Marca: „Vom alerga ca nebunii, vom munci mai mult și mai mult și vom da tot ce putem”

 

Gabriel Torje a vorbit pentru cotidianul spaniol Marca despre Campionatul European, despre meciul de debut cu Franța și despre șansele „tricolorilor”.

„Este un vis împlinit, e primul meu turneu final, dar bineînțeles că acum vreau mai mult. Sunt mândru că pot juca la Euro și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce a făcut pentru mine în carieră. Sper să nu mă mai accidentez. Cum spunea Cruyff: «Calitatea fără rezultate nu are sens, iar rezultatele fără calitate sunt plictisitoare». Va fi dificil pentru noi, dar vom alerga ca nebunii, vom munci mai mult și mai mult și vom da tot ce putem pentru a ne asigura că România va face o imagine bună în Franța. Nu este un clișeu, dar suntem pregătiți pentru asta de când ne-am născut. Suntem pregătiți să luptăm pentru țara noastră. Sunt emoționat înainte de Euro, evident. Mereu sunt emoționat. Chiar și când mă antrenez și văd un steag al României fluturând. La Euro 2016 jucăm pentru cel mai mare jucător pe care l-am văzut în viața noastră. Mă refer la publicul român. Românii au nevoie de Naționala lor, pentru a putea fi mândri de ea. Îi asigur că suntem mândri că putem apăra tricoul României. Muncim, credem și visăm să fim surpriza Europenelor. Vă pot asigura asta. Pe o scară de la 1 la 10, suntem de nota 12! Asta pentru că avem fanii de partea noastră. Niciodată nu am văzut atâta unitate și susținere. Vreau să fim cu capul sus în Franța. Steagurile vor fi și ele sus, în tribune. Cu Franța, nu trebuie să ne pierdem cumpătul. Toată planeta va vedea acest meci, e deschiderea turneului. Imaginați-vă că toată planeta va face același lucru vineri, de la ora 22:00. Păi asta se va întâmpla. Toți ne vor vedea pe noi. Este exact acel tip de meci pentru care trăiești. Atacăm sau ne apărăm? Nu știu. Vom vedea. Muncim, credem și visăm. Ăsta e planul nostru. Îl voi cita din nou pe Cruyff. L-am iubit pe omul ăsta. «Niciodată nu am văzut un sac de bani marcând goluri». Vom trage ca nebunii, ne vom bate ca și când ar fi ultimul meci al vieții noastre. Nu știu care va fi scorul final, dar e necesar ca România să joace bine, cu capul sus. Să dăm totul. Abia aștept să-mi văd compatrioții în tribunele Stade de France. Știu cât de impresionant e când strigă toți: «Hai România!»”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare