Sport

EURO 2016. Francezii, mulțumiți de tragerea la sorți

 

Presa din Franța a relatat după tragerea la sorți a grupelor Campionatului European că Naționala lui Didier Deschamps are doar motive de mulțumire după ce a fost repartizată într-o serie cu România, Elveția și Albania. 

„Grupa A pare mai mult decât accesibilă”, a notat „Le Parisien”, care a adăugat: „Însă nu avem amintiri plăcute legate de toate adversarele, cu excepţia Elveţiei, învinsă cu 5-2 la Cupa Mondială din 2014. Meciul de deschidere cu România aminteşte de prima partidă a Franţei de la Euro 2008, cu aceeaşi echipă, 0-0, cel mai trist meci de la acel turneu. Francezii, antrenaţi de Raymond Domenech, au fost eliminaţi în primul tur. În două meciuri amicale, în noiembrie 2014 şi în iunie 2015, Franţa a fost incapabilă să învingă Albania”.

„Franţa – România va fi meciul de deschidere, la 10 iunie, pe Stade de France. Acesta a fost şi afişul primului meci al francezilor la Euro 2008, scor 0-0. Echipa Franţei a întâlnit România şi în grupa de la Euro 1996, victorie cu 1-0. Poate am fi preferat un meci de deschidere mai inedit. În schimb, vom avea un nou episod al unei poveşti foarte vechi în faţa unei echipe atipice. Franţa este neînvinsă în ultimele zece meciuri cu România (cinci victorii, cinci remize). Ultima înfrângere a francezilor în faţa românilor datează din 1972, scor 0-2. Aflat la al treilea mandat la conducerea echipei României, Anghel Iordănescu a reuşit o reală performanţă: terminarea preliminariilor cu apărarea cea mai bună (două goluri încasate în zece meciuri). Însă în plan ofensiv românii par foarte limitaţi”, a scris „L’Equipe”. 

CITEȘTE ȘI: 

EURO 2016. Tragere bună pentru România. Franța, Elveția și Albania, adversarele „tricolorilor”. Programul Naționalei noastre


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare